Info om nya Garagedosor, Garagestädning, Innergården samt möjlighet att kasta skräp.

 

Nya dosor till garageporten. 7 maj & 16 maj

Styrelsen har beslutat att byta ut samtliga dosor till garageporten. Detta kommer hanteras av Driftia Förvaltning och ske vid två tillfällen, 7/5 kl. 18-19 samt 16/5 kl. 18-19. Plats: Garaget, mellan trapphus C & D. (Mer info kommer)

 

Garagestädning, 11 maj START 08:00

Garaget kommer att städas/sopas den 11 maj. Det är VITKIGT att alla parkerar sin Bil eller Motorcykel på annan plats under denna dag så hela garaget kan rengöras. Ni som har cyklar uppställda i garaget och inte i förråden behöver även flytta sin cykel till ett utav cykelförråden denna dag.

 

Sopning av Innergård, 2-5 maj

Innergården kommer att sopas och gruset tas bort under denna vecka. Ni som har uteplats mot innergården behöver sopa rent er yta så detta kan tas upp vid samma tillfälle.

 

Uppställning av Container, 11-15 maj

Föreningen kommer att ställa upp en Container där alla medlemmar kan kasta skräp. Den kommer att placeras vid nedfartent till garaget.

Det kommer att finns 4 stycken luckor på containern som det sitter hänglås på. Koden till låsen återkommer vi med. Tänk på att vara rädda om låsen, om låsen slarvas bort så blir föreningen debiterade för det samt att obehöriga kan kasta skräp i vår container. 

Det är mycket viktigt att det inte slängs miljöfarligt avfall så som elektronik, ljuskällor, batterier, hushållssopor och schaktmassor. Gör man det så kommer föreningen att få bekosta detta och hela containern kommer att klassas som miljöfarligt avfall, vilket medför ökade kostnader.  Vi får tillsammans se till att detta sköts på ett bra sätt.